Om mig

Riksspelman, multi-instrumentalist, pedagog och kompositör. Att arbeta med musik innebär tvära kast mellan olika världar och att möta människor i olika situationer och sammanhang. För mig är musicerande att spela invecklade polskor till dans, att öva fingersättningar med nybörjare, leka rytmik och sjunga barnsånger i en skolklass, låta öronen sjunka djupt ner i ett ljudlandskap eller skriva texten till en ny poplåt.

Jag är legitimerad musiklärare, utbildad vid Musikhögskolan i Malmö. Min specialitet är fiolpedagogik. I min undervisning fokuserar jag på praktisk färdighet, teoretisk kunskap och ergonomisk kroppslig dynamik. Allt för att mina elever ska kunna upprätthålla ett livslångt spelande och lärande. Jag ger också lektioner i gitarr och mandolin.

I kompositionen letar jag ofta efter mötet mellan det akustiska och det elektroniska. Jag gillar rena klanger, spröda kompositioner och jag fascineras när jag inte riktigt vet var det akustiska slutar och det syntetiska tar vid.

Just nu inspireras mitt skapande av mänskliga rättigheter, demokratiska processer, naturkunskapens experiment och tekniska flöden.